Puupaatei Pakkahuoneella

Uusikaupunki mukana Matka 2023 -messuilla Helsingissä

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen 19.-22.1.2023 Helsingin messukeskuksessa. Uusikaupunki on mukana messuilla omalla ständillä, Suomen Saaristo -nimeä kantavalla yhteisosastolla. Osaston numero on 6n 48-3. Yhteisosastolla ovat mukana myös Turku, Naantali, Salo, Parainen, Kemiönsaari, Kaarina, Rauma, Pori, Ahvenanmaa, Taivassalo ja Kustavi.

Uusikaupunki esittäytyy monipuolisena meri- ja puutalokaupunkina, jonka uniikit ja mielenkiintoiset nähtävyydet ja tapahtumat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, runsas kulttuuritarjonta, paikalliset herkut ja palvelevat puodit sekä upeat meri- ja luontokohteet houkuttelevat ja tarjoavat vieraille yksilöllisiä elämyksiä ympäri vuoden.

On hienoa päästä muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen tapaamaan kasvokkain niin asiakkaita kuin kollegoitakin ja näkemään mitä kaikkea messuilla on tarjolla. Odotan erittäin vilkkaita messupäiviä, Uudenkaupungin matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson kertoo.

Yhteisosastolla esitellään laajasti alueen matkailupalveluita kuntien ja kaupunkien omilla esitteillä. Uudenkaupungin uunituore Valitse Uusikaupunki 2023 – esite tulee jakoon ensimmäistä kertaa messuille. Esitteestä löytyvät kattavasti nähtävyydet, meri- ja luontokohteet, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, ostosmahdollisuudet, kahvilat, ruokapaikat, majoitukset sekä monenlaiset muut tärkeät palvelut.

Osaston leikkimielisessä yleisökilpailussa on pääpalkintona majoitus- ja ruokailupaketti Uudessakaupungissa. Kilpailu toteutetaan ensimmäistä kertaa pelkästään nettiversiona. Oman älylaitteen lisäksi vastaamaan pystyy myös osastolla olevan kosketusnäytön avulla. Näyttöä hyödynnetään myös Uusikaupunki-videoiden esittelyyn.

Torstaina 19.1. messut on suunnattu pelkästään matkailualan ammattilaisille. Kaikelle yleisölle messut ovat avoinna perjantaina 20.1. klo 10–18 sekä lauantaina 21.1. ja sunnuntaina 22.1. klo 10-18.

Tervetuloa tutustumaan Uudenkaupungin ja Suomen Saariston mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tarjontaan 6n 48-3!

 

Share:

facebook twitterbird