Esitteet

Valitse Uusikaupunki –esite jaetaan ukilaisiin talouksiin

Uudenkaupungin matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki –esite jaetaan viikon 5 lopussa kaikkiin uusikaupunkilaisiin talouksiin ja yrityksiin. Esitteen jako toteutetaan Postin Kotisuora palvelun kautta.

Valitse Uusikaupunki –esite on osoittautunut suosituksi ja tehokkaaksi lukupaketiksi sekä palvelujen hakemistoksi. Esitteen tietoja hyödyntävät niin matkailijat, mökkiläiset, kaupunkilaiset kuin asiakaspalvelussa työskentelevät henkilötkin. Esitteeseen on koottu tiedot mm. tapahtumista, nähtävyyksistä, teattereista, meriristeilyistä, ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista, liikuntapalveluista sekä monista muista tärkeistä palveluista. Esitteen jakelulla halutaan aktivoida myös asukkaat uusikaupunkilaisten palvelujen pariin.

Esite valmistui viikolla 3 ja sitä jaettiin jo muutama tuhat kappaletta Matka-messuilla Helsingissä. Ulkopaikkakuntalaisille mökkiläisille esite postitetaan kaupungin tervehdyksen kera maaliskuun lopulla. Esitettä on jaossa myös muiden paikkakuntien matkailutoimistoissa ja neuvontapisteissä sekä kaikissa messu- ja markkinointitapahtumissa, joissa Uusikaupunki on vuoden aikana mukana.

 

Jaa:

facebook twitterbird