Purppurainen kaupunginlahti

Valitse Uusikaupunki -esite työn alla

Matkailutoimiston vuosittain valmistama Valitse Uusikaupunki 2021 –esite on jälleen työn alla. Tehokkaan ja suositun lukupaketin tietoja hyödyntävät niin matkailijat, mökkiläiset, kaupunkilaiset kuin asiakaspalvelussa työskentelevät henkilötkin. Esitettä on jaossa Uudessakaupungissa kaikissa matkailijoille suunnatuissa palvelupisteissä ja monissa eri liikkeissä. Ulkopaikkakuntalaisille mökkiläisille se postitetaan heti esitteen valmistuttua ja myös uudet asukkaat saavat esitteen postitse kotiinsa. Esitettä on jaossa myös muiden paikkakuntien neuvontapisteissä sekä kaikissa markkinointitapahtumissa, joissa Uusikaupunki on mukana.

Suomenkielisen esitteen painosmäärä on noin 15 000 kappaletta ja esitteestä tehdään myös englanninkielinen versio. Valmis esite tulee jakoon jo maalis-huhtikuun taitteessa ja on käytössä koko vuoden.

Oppaaseen mukaan tulevat varmistavat myös palvelujensa näkyvyyden Visituusikaupunki.fi -verkkosivuilla ja sen kieliversiossa. Varaukset ja ilmoitukset tulee toimittaa viimeistään 12.2.2021.

Lisätietoja mukaantulosta löydät täältä:

https://visituusikaupunki.fi/fi/tietoa-matkailijoille/valitse-uusikaupunki-2021-esite

 

Jaa:

facebook twitterbird