Auringonlasku merellä

Menovinkkejä juhannuksen ja kesän viettoon Uudessakaupungissa

Keskikesän juhla lähestyy! Tässä menovinkkejä juhannuksen viettoon sekä vinkkejä myös Jussin jälkeiseen elämään Uudessakaupungissa.

Pursiseuran Paviljonki avautuu vuosien tauon jälkeen juhannuksena ja sinne järjestetään myös kuljetuksia vesibussi Aavattarella. Esiintyjäkaartiin kuuluvat aattona tunteiden tulkki Janne Hurme sekä Jukitsu ja Pete Hatakka. Lauantaina Juhannuspäivänä Pursiseuran vierailijoita viihdyttävät Tauski sekä Kalle & Susse. Iso-Haiduksessa terassiravintola Odine palvelee omalla veneellä liikkuvia koko juhannuksen ajan ja aattona musisoinnista saarella vastaavat duo Iiris Helpiö & Päivi Kurkilahti. Juhannusaaton tunnelmalliselle iltaristeilylle purjealus kaljaasi Olgalla Katanpään linnakesaarelle on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Juhannustanssit tanssitaan Pakkahuoneen rannassa. Aattona tansseja Pakkahuoneen torilla vauhdittaa legendaarinen Eino Grön ja terassilla musiikista vastaa Luca Sturniolo. Juhannuspäivänä Pakkahuoneen lavalla kuullaan Sanna Arellia ja terassilla viihdyttää Kalakaverit-soolo.

Myös Isonkarin majakkasaareen pääsee Jussin viettoon nauttimaan luonnon rauhasta. Saareen ei juhannuksena tehdä risteilyjä, mutta veneilijät ovat tervetulleita. Opastettuja majakkavierailuja järjestetään juhannuksen ajan pe-su klo 12, 14 ja 17. Satamatoimisto palvelee ja tilaussauna lämpiää tarvittaessa.

Alla olevasta linkistä löydät lisätietoja kaikesta tästä sekä tapahtumien, museoiden, näyttelyiden ja muiden oheisohjelmien tietoja aina elokuulle asti. Listaa täydennetään viikoittain ja julkaistaan tällä visituusikaupunki.fi verkkosivulla.
Tästä MENOVINKKEIHIN!

Jaa:

facebook twitterbird