Siltanäkymä

Menovinkkejä viikolle 11 - Uudenkaupungin tapahtumia

Viikolla 11 nautitaan keväisestä auringonpaisteesta ja kevään voi aistia myös lämpenevistä ilmoista. Myös viikon tapahtumista on jälleen koottuna listaus. Tiistaina Demotilassa kuullaan futuristia, keksijää, kirjailijaa ja säveltäjää Perttu Pölöstä, joka ravistelee kuulijoita futuristisella aiheellaan Tulevaisuuden lukujärjestyksestä. Kirjastoissa on tarjolla lukupiiriä, tarinatuokioita sekä satutuntia. Keskiviikon korismatsissa Korihait saa Uusikaupunki Areenalla vastaansa Kouvolan Kouvot. Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaiden Iltakonserteista saamme nauttia sekä keskiviikko- että torstai-iltoina Raatihuoneen yläkerran salissa.

Kulttuurikeskus Crusellissa nähdään perjantaina legendaarisen näyttelijä/koomikon Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa. Uudenkaupungin Teatterissa jatkuvat jättiteollisuudestamme kertovan Autotehdas-näytelmän esitykset keskiviikkona ja lauantaina. Teatteria on tarjolla myös hotelli Aquariuksen puolella, jossa lauantai-iltana nähdään Uudenkaupungin Teatterin ”Ämmät palaa taas”. Tämä kuuden naisen voimin esitettävän ja kolmannen jatko-osan teemana on aika.

Tutustua kannattaa myös nähtävyyksiin, historialliseen Wahlbergin museotaloon ja Automuseon reilusti yli sata autoa kattavaan kokoelmaan. Mielenkiintoisia muita näyttelyjä on tarjolla kirjastoissa, Galleria-taidelainaamo Horisontissa sekä Runonkulman Galleriassa.

Tsekkaa koko viikon tarjonta tästä linkistä!

Jaa:

facebook twitterbird