Uki Outlet

Uki Outlet tuo huippubrändit kaupungin keskustaan

Tulevana maanantaina 16.5. Uudenkaupungin keskustaan aukeava Uki Outlet -myymälä kerää saman katon alle kymmeniä laadukkaita brändejä ja jopa tuhansia tuotteita. 

Kesän ajan palvelevassa myymälässä on sekä paikallisten että muualta tulevien yritysten tuotteita.
Yhteisestä myymäläkonseptista innostuivat lukuisat tunnetut brändit, kuten Lumene, Luin Living ja Globe Hope. 

– Uki Outlet on jälleen yksi konkreettinen toimi keskusta-alueen elävöittämiseksi. Toivottavasti ihmiset innostuvat kauempaakin lähtemään ostoksille ja tutustumaan kaupunkiin, sanoo Teija Isotupa kaupungin elinkeinopalveluista. 

Outlet-myymälä haluttiin mahdollisimman keskeiselle paikalle, jotta se olisi helposti sekä paikallisten että vierailijoiden löydettävissä. Sopiva tila löytyi Koulukadulta, torin laidalta, K-market Pikkuherkun alakerrasta. Kulku myymälään on marketin pääovista. 

– Myymälään pääsee tietysti myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Esteetön kulku on rakennuksen takaosasta. Outletiin voi ottaa etukäteen puhelimitse yhteyttä, niin myyjät tulevat avaamaan takaoven, Isotupa neuvoo. 

Uudenkaupungin elinkeinopalvelut on valmistellut Uki Outletin avaamista yhdessä Novidan opiskelijoiden kanssa. Muutama nuori työllistyy myymälään koko kesäksi. 

– Se on tietysti tässä vielä plussaa, että pystymme tarjoamaan paikallisille nuorille kesätöitä, Isotupa iloitsee. 

Uki Outlet on avoinna joka päivä koko kesän ajan, aina elokuun puoliväliin saakka. Myymälä palvelee päivittäin klo 10-18, heinäkuussa ovat pidennetyt aukioloajat klo 10-20. 

Outlet-myymälässä käyvät maksuvälineenä ainoastaan pankki- ja luottokortit. 


Uki Outlet
Koulukatu 2-4, Uusikaupunki (K-Marketin sisäänkäynti)
Puh. 040 4808181
Uki Outlet facebookissa

 

 

Jaa:

facebook twitterbird