Isokari

Isokari

Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde.

Isokari tarjoaa matkailijoille hyvän kattauksen palveluita ulkosaariston rauhassa. Pohjanlahden korkeimman majakan vetovoimaa lisää sen ympäristö: saaren ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto. Isonkarin saari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon.

Upea majakka on peräisin keisarillisen Venäjän ajalta vuodelta 1833. Vierailut majakkaan tehdään oppaan kanssa, ja opastuksia pidetään keskikesällä päivittäin.

180 hehtaaria suurella saarella on majakan lisäksi paljon muutakin nähtävää. Voit vaeltaa luontopolulla, bongata harvinaisia kasveja ja lintuja, rapsutella lampaita ja tunnelmoida rajattoman horisontin äärellä. Saaren nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – ne näet yöpymällä Isossakarissa!

Saarelta löytyy mainio kattaus matkailupalveluita: kesähotelli, kahvila, matkamuistomyymälä, opaspalvelut, kokoustilat, uimaranta ja tilaussauna. Saareen tehdään risteilyjä, ja veneilijöitä palvelee suojaisa ja viihtyisä vierassatama. Uudenkaupungin Kuvataideseuran näyttely ”Eksistenssi: Näinkö näin?” on nähtävillä majakalla koko kesäkauden.

Kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä. Yöpymisen sisältävät matkapaketit sisältävät aina myös täysihoidon ja saunan.
Pienessä hotellissa on vain kuusi huoneistoa, joten varaathan oman kesälomamatkasi ajoissa! Isokari tarjoaa hienot puitteet myös kokouksille ja asiakastilaisuuksille, ja saari on erinomainen paikka viettää merkkipäiväjuhlia tai vaikka kihlajaisia.

Saareen on helppo tulla M/S Kertulla tai omalla veneellä. Lisätietoa palveluista hintoineen löydät nettisivuilta www.isokari.fi.

Lämpimästi tervetuloa–joko päiväristeilylle tai viihtymään pidemmäksi aikaa!

info [at] isokari.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Isokari

Visit Isokari

Sektoriloisto oy
Puh. 040 1866 350, 0440 998 299

info@isokari.fi

www.isokari.fi

Kesän 2018 risteilyt M/S Kertulla

Lisätietoa risteilyistä M/S Kertun sivulla.
 

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png