Pakkahuone

Pakkahuoneen vierasvenesatama

Uudenkaupungin Pakkahuone on oikea veneilijöiden kestosuosikki. Se on valittu kolmesti Suomen parhaaksi ja sille on myönnetty useita kunniamainintoja, eikä syyttä.

Idyllisen Kaupunginlahden pohjoisrannalla sijaitsevan Pakkahuoneen kahvilan antimiin kuuluvat paikan päällä leivotut suolaiset ja makeat kahvilatuotteet. Niistä tunnetuimpia lienevät maankuulut herkulliset munkit, joita kannattaa lähteä maistamaan kauempaakin! Anniskeluoikeuksin varustetulta terassilta saa mm. paljon kiitosta saaneita lankkupitsoja ja raikkaita salaatteja, sekä herkullisia jäätelöannoksia.

Huhtikuulta lokakuun alkuun avoinna olevassa vieras- satamassa on paikkoja 70−80 veneelle. Satamamaksu pitää entiseen tapaan sisällään venepaikan, upeiden uusittujen saunatilojen käytön, suihkun, pesu- ja wc-tilojen käytön sekä vesi- ja jätehuollon. Palveluihin kuuluu lisäksi muun muassa pyykinpesutilat, ilmainen asiakasinternet, WLAN ja polkupyörien vuokrausmahdollisuus.

 Kesäkuun lopulla alkavat Pakkahuoneen torilla järjestettävät perinteiset iltatorit. Tuolloin Kaupunginlahden ranta täyttyy torimyyjistä ja tunnelma on kansainvälinen. Tarjolla on aina myös lapsille suunnattua hauskaa ohjelmaa.

Torilla sijaitseva Pakkahuoneen puoti on todellinen näyte- ikkuna kaupungin tarjontaan. Puodista löydät aina tuoreet kasvikset, luomulihat ja juustot lähiruokatuottajien tiloilta, sekä kiinnostavat paikalliset yrittäjät erilaisine tuotteineen. Puodista saa myös joka päivä monipuolisia take away-salaatteja lähitilojen raaka-aineista.

Puoti on avoinna huhtikuun lopulta syyskuulle joka päivä klo 10–18, iltatorikeskiviikkoisin klo 10–19.

pakkahuone [at] karilla.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Pakkahuoneentori 2, 23500 Uusikaupunki

Kaupunginlahti

Puh. 044 712 3500

pakkahuone@karilla.fi

Ohjelmalliset iltatorit

27.6.–8.8.2018

Keskiviikkoisin klo 16–19

Mansikkakarnevaali 4.7.

Venetsialaiset 25.8.

www.karilla.fi

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png