Kerttu

Risteilylle M/S Kertulla

M/S Kerttu risteilee Uudessakaupungissa koko avovesikauden ajan. Kertun kyydissä pääset majakkamatkalle tai saariston sightseeing-risteilylle. Kerttu on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Kesä-elokuussa Kerttu liikennöi Isonkarin majakkasaarelle vakioaikataulun mukaisesti. Isonkarin risteilyihin sisältyy merimatkojen lisäksi lounas ja opastettu kierros Isossakarissa sekä sisäänpääsy majakkaan.

Keskikesän torstai- ja perjantai-illat Kerttu on sisäsaariston sightseeing-liikenteessä: Kaksi tuntia kestävillä ilta-risteilyillä pääset nauttimaan meritunnelmasta, hauskasta ohjelmasta sekä Kertun kesäisestä tarjoilusta. Aluksella on täydet anniskeluoikeudet.

Isonkarin majakkamatkan varaat ennakkoon helposti netistä, ja jos tilaa on, lippuja saa myös matkapäivänä suoraan laivasta.

Kertun lähtölaituri on kaupungin vierassatamassa ”Pakkahuoneen takana”. Tervetuloa!

 

Risteilyt Isonkarin majakkasaarelle 3.6.-23.8.

3.6.-14.6. keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, su)
lauantait 6.6. ja 13.6. hyljesafari sis. vierailun Isossakarissa
23.6.-8.8. tiistai-sunnuntai (ti, ke, to, pe, la, su)  Ei risteilyjä 2.-5.7.
12.-23.8. keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, la, su)


Aikataulu: Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, saapuminen Isoonkariin n. klo 12. Lähtö Isostakarista klo 16.00, paluu Uuteenkaupunkiin n. klo 17.30. Risteilyn kesto on 7 h, josta Isossakarissa ollaan 4 tuntia.

Hinnat: aikuiset 59-69 €, lapset 4-12 v 29-35 € (sis. Pikkukipparin puuhakirjan) ja  lapset 0-3 v maksutta.
Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen (kesto noin 2 h), sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan Isossakarissa. 

Ajalla 3.-14.6. ja 12.-23.8. on saatavana myös meno-paluu-matkoja Isoonkariin (matkalippu ei sis. opastettua kierrosta, sisäänpääsyä majakkaan eikä ruokailua); hinnat aikuiset 42 €, lapset 4-12 v 15 €, lapset 0-3 v maksutta. Nämä liput on varattava ennakkoon osoitteesta www.isokari.fi

Huomioitavaa: Isossakarissa liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin, ja käveltävää satamasta majakalle ja ruokailuun on noin 1 km suuntaansa. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu saarella. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan. 

Lipunmyynti:  www.isokari.fi, p. 040 1866 350. Tiedustelut myös Uudenkaupungin matkailutoimisto.
Lähtöpäivän aamuna risteilylippuja saa laivasta, jos tilaa on. Laivasta myytävien risteilylippujen hinnat ovat: aikuiset 69 € / lapset 4-12 v 35 € / lapset 0-3 v maksutta. 

 

Hyljesafarit Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle (sis. vierailun Isossakarissa)

6.6., 7.6., 13.6. ja 14.6. 
Aikataulu: Lähtö Uudestakaupungista klo 9, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.
Hinnat: aikuiset 119 €, lapset alle 12 v 59 € .
Hinta sisältää merimatkat Uki-Sandbäck-Isokari-Uki, aamukahvin ja pullan M/S Kertulla, vierailun Sandbäckin hylkeidensuojelualueella, lounaan laivassa, vierailun Isonkarin saaressa ja sisäänpääsyn majakkaan. 

Sandbäck on yksi Suomen seitsemästä hylkeidensuojelualueesta. Alueella on ympärivuotinen liikkumiskielto. Metsähallitus on myöntänyt erikoisluvan näiden hyljesafarien järjestämiseen. Hyljesafarit sisältävät vierailun Isossakarissa. 

Hyljesafari on myös kahden majakan matka: Bongattua tulee sekä Sandbäckin majakka että Isokari, jossa käydään paikan päällä.  Hyljesafareissa on säävaraus: Kauas avomerelle matkustamisen tuuliraja on noin 8 m/s. Safarin toteutuminen varmistuu safaria edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen. Jos Sandbäckille ei päästä kovan tuulen vuoksi, matka toteutuu Isonkarin päiväristeilynä. Hinta tällöin 69 € / 35 € / hlö, aikataulu sama (klo 9-18).
Lisätietoa ja varaukset: www.isokari.fi, info@isokari.fi ja puh. 040 1866 350.

 

Sightseeing-risteilyt M/S Kertulla

M/S Kertun Perjantairisteily 10.-31.7.
Perjantaisin 10.-31.7. klo 18-20. Liput ennakkoon alkaen 18 € / 9 €.
Kertun Perjantairisteilyllä näet merellisen Uudenkaupungin vilkkaat satamat sekä kauneimmat rannat. Risteilyillä vaihtuvaa ohjelmaa, ja laivassa oiva tarjonta paikallispanimoiden huurteisia herkkuja sekä täydet anniskeluoikeudet. Paras ilta on ilta merellä!
Lisätietoa ja varaukset: www.mskerttu.fi, puh. 040 1866 350

 

 

info [at] isokari.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Lipunmyynti ja varaukset

puh. 040 1866 350

www.mskerttu.fiwww.isokari.fi
Tiedustelut myös Uudenkaupungin matkailutoimisto