katanpaan linnakesaari

Katanpään linnakesaari

Historiallinen Katanpää sijaitsee ulkosaaristossa, kolmen keskeisen laivaväylän ja sadunhohtoisen Ströömin varrella, Kustavin Lypyrtin saarella. Katanpää on eteläisin portti Selkämeren kansallispuistoon.

Katanpään linnake rakennettiin 1910-luvulla tsaari Nikolai II:n hallituskaudella. Saarella on historiallisten nähtävyyksien lisäksi monipuolinen saaristoluonto luontopolkuineen.

Kaljaasi Olga tekee viikottain saarelle risteilyjä Uudestakaupungista, juhannuksesta elokuulle saakka. Linnakesaarella vierailija voi nauttia kahvilan erilaisista herkuista: suolaisista ja makeista välipaloista aamiaiseen ja kevyeen lounaaseen.

Lomailijoiden käytössä ovat opaspalvelut, tilaussaunat, majoitusmahdollisuus ja kokoustilat sekä satamapuoti matkamuistojen hankkimista varten. Katanpään vierasvenesatama palvelee veneilijöitä, ja uimarannalla voi virkistäytyä halutessaan.

Perheen pienimmät otetaan entistä paremmin huomioon erilaisilla luontoon ja historiaan liittyvillä puuhapaketeilla, ja lemmikkieläinpihalla voi ihmetellä lampaita, kanoja kukkoja ja koiria.

Historiallisessa Upseerin-talossa majoittuville on valittavana kaksi huoneistoa, joiden tiloihin voi majoittua isompi tai pienempi ryhmä. Historialliseen armeijan ruokasaliin sijoitetut kokoustilat taas palvelevat kokouskäytössä ja tilojen yhteydessä olevaan erilliseen tarjoiluhuoneeseen on saatavilla tilauksesta aamiainen, lounas tai illallinen.

Jaa:

facebook twitterbird

Captain's Table Ay

puh. 045 13 00 332
info@captainstable.fi
kapteeninpoyta@gmail.com

Kuljetukset ja opastukset

Jukka Grönblom,
puh. 0400 590 868

Majoitukset, saunat, kahvila ja ruokatilaukset

Merja Siekkinen, puh. 045 128 3508
Info@katanpaa.fi
kapteeninpoyta@gmail.com
www.katanpaa.fi

Facebookissa: captainstable, katanpää

www.captainstable.fi
www.katanpaa.fi