Lyhtyjen yö

Näkemistä ja tekemistä

Elinvoimainen Uusikaupunki kätkee sisäänsä palan kauneinta suomalaista luontoa, historiallisen kaupunkimiljöön ja ennen kaikkea näkemistä ja tekemistä moneen makuun. Uudenkaupungin aktiviteetit ja tapahtumat pitävät vaativankin vierailijan viihdytettynä ympäri vuoden.

Meillä voit uppoutua kauniiseen historialliseen puutalomiljööseen tunneiksi tai antaa vauhdikkaan kesäteatterin viedä mennessään. Vehreät Minifarmi & Kukkamessut hurmaavat kesän kynnyksellä ja perinteikäs Merefesti saa tanssijalan vipattamaan vimmatusti. Kansainvälinen Crusell-musiikkiviikko kokoaa musiikin ystävät kaupunkiin heinä-elokuun vaihteessa. Tarjolla on myös muunlaista kulttuuria: museoita, näyttelyitä ja teattereita löytyy koko perheelle. Kesällä tarjonta kasvaa entisestään.

Uuteenkaupunkiin saapuminen ja sieltä päiväretkien tekeminen lähikuntiin sujuu mutkattomasti, sillä sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tutustu merikaupungin värikkääseen historiaan opastetuilla kävelyretkillä keskustassa. Palveleva matkailutoimistomme järjestää tilauksesta ohjelmaa myös suuremmille ryhmille.

Jaa:

facebook twitterbird