Kustavi

Merellinen Kustavi

Kustavi on suosittu kesämökki- ja matkailupaikka Uudenkaupungin naapurissa Varsinais-Suomen lounaisrannikolla. Vireään ja monipuoliseen saaristokuntaan on Turusta matkaa 69 km ja Uudestakaupungista 49 km. Lähin reittiliikenteen lentokenttä, rautatieasema ja satama ovat Turussa.

Kustavissa on hyvät majoitus-, ravitsemus- ja kuljetuspalvelut, mainiot mahdollisuudet kalastusmatkailuun ja veneilijöille kunnon vierassatamia palveluineen. Ryhmille ja lomanviettäjille on myös valmiita ohjelma- ja retkipaketteja. Täällä voit lisäksi käydä ostoksilla persoonallisissa käsityöliikkeissä ja outletmyymälöissä. Kesän tapahtumia ovat mm. Volter Kilpi -kirjallisuusviikko heinäkuussa ja Lohimarkkinat elokuun alussa.

Isonkarin majakka ja Katanpään linnakesaari ovat omaleimaisia ja hyvin säilyneitä kokonaisuuksia, joihin järjestetään risteilyjä.
Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat puinen ristikirkko 1700-luvulta, Pyhän Jaakobin ja Pyhän Johanneksen kirkkomaat sekä saaristolaismuseo. Häikäisevän kaunis saaristoluonto on nähtävyys jo itsessään, ja sitä Kustavissa on kaikkialla! 
Vuosnaisten laiturista on hyvät yhteydet muualle saaristoon, kuten Åvaan Ahvenanmaalle. Yhteys Heponiemen laiturista Iniöön palvelee osana Saariston rengasreittiä.

matkailuneuvonta [at] kustavi.fi

Share:

facebook twitterbird

Kustavi

Kustavin kunta

Puh. 02 842 6600 tai
matkailuneuvonta kesä–elokuussa 02 842 6620

matkailuneuvonta@kustavi.fi
kustavi@kustavi.fi

www.kustavi.fi