Rannikon kalatuote

Rannikon Kalatuote

Uudenkaupungin vilkkaassa vierasvenesatamassasijaitseva Rannikon Kalatuote tarjoaa kalan ystäville herkulliset meren antimet ja ystävällisen palvelun.

Suurin osa liikkeen tuotteista, esim. kylmäsavu-, savu- ja graavikalat valmistetaan itse. Tuotteissa käytetään lähialueilla pyydettyä tai kasvatettua kalaa.
− Oma savustamomme takaa savukalojen nopean saatavuuden ja tuoreuden. Pidemmän matkan varalle voimme pakata tuotteet vakuumiin tai jäihin siten, että ne säilyvät myös kuumemmilla kesäkeleillä, Tarja Korkeakoski kertoo.

Rannikon Kalatuotteen tuotevalikoimasta löytyy eri tavoin maustettujen savu- ja graavikalojen ohella myös tuoretta kalaa, silakkatuotteita, irtosilliä, perunoita ja saaristolaisleipää. Valikoimissa ovat myös erilaiset kalatahnat ja mousset herkutteluhetkiin. Perjantaisin ja lauantaisin valmistuvat herkkusuille myös sushit. − Savukalatahnamme on erityisen herkullista. Kannattaa tulla maistamaan, kun näille kulmille sattuu, Korkeakoski vinkkaa.

Kalaherkut hoituvat suuriinkin juhliin ja vaikka yritysten tai pitopalvelujen tarpeisiin. Poikkea kalakaupalla, kun kalanälkä yllättää!

Jaa:

facebook twitterbird

Pakkahuoneentori A1, 23500 Uusikaupunki

Avoinna

ti–pe klo 9–17 ja la 9–14.

Kesä-elokuussa auki myös maanantaisin.

 

www.rannikonkalatuote.fi