Uudenkaupungin 1. apteekki

Uudenkaupungin 1. Apteekki

Uudenkaupungin 1. apteekki eli vanha apteekki on perustettu vuonna 1779, ja se on toiminut samassa rakennuksessa vuodesta 1901. Se on aikanaan valittu myös maan kauneimmaksi apteekkirakennukseksi.

Apteekki palvelee keskeisellä paikalla lähellä toria. Olemme hyvän palvelun apteekki, johon on aina helppo poiketa kysymään neuvoja asiantuntevilta apteekkialan ammattilaisilta.

Pääasiallisia tuotteitamme ovat lääkkeet ja lääkeneuvonta, ja toimintamme kivijalkana on ammattitaitoinen, innostunut ja iloinen henkilökunta. Perustehtävämme on huolehtia turvallisesta, tehokkaasta, taloudellisesta ja laadukkaasta lääkehuollosta sekä tarjota lääkkeisiin liittyvää ja terveyttä edistävää tietoa ja palveluita sekä hyvinvointituotteita. Asiakkaitamme ovat uusikaupunkilaiset, matkailijat ja palvelukodit.

Lääkkeiden lisäksi löydät meiltä monia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita, kuten suunhoitotuotteita, apteekkikosmetiikkaa, tuotteita odotusaikaan ja vauvanhoitoon, ravintovalmisteita, tukisukkia ja apuvälineitä.

Panostamme jatkuvasti myös uusien palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon.

uginvanha [at] apteekit.net

Jaa:

facebook twitterbird

Alinenkatu 28, 23500 Uusikaupunki

Avoinna: ma—pe klo 8.30—18, la klo 9—15. Parittomina viikkoina sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 11-15.

banneri_zupticket_pieni_1140x134.png