Minifarmi2020
Minifarmi

Minifarmi ja kukkamessut 18.-19.5.2024

JOTAIN, MITÄ ODOTTAA! – JUHLAVUONNA LUVASSA PALJON AJANKOHTAISTA ASIAA, HUIKEAA OHJELMAA JA HAUSKOJA YLLÄTYKSIÄ!

Uudenkaupungin kesä avataan jälleen toukokuussa todellisella suurtapahtumalla ja tänä vuonna juhlatunnelmissa. Suosituksi 10 000 kävijän tapahtumakokonaisuudeksi vakiintunut Minifarmi & Kukkamessut viettää kymppisynttäreitään tarjoten kävijöilleen mielenkiintoisen kattauksen asiaa sekä vauhdikkaan ja ohjelmarikkaan elämysviikonlopun koko perheelle. 

 

ON JÄLLEEN AIKA INSPIROITUA JA INNOSTUA!

Valtakunnallisesti alkukesän merkittäväksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi muodostunut Minifarmi & Kukkamessut virittää messuvieraat viihtymään kehutussa, ainutlaatuisessa ja lämminhenkisessä tapahtumakokonaisuudessa. Mahtava kattaus alan huipputuotteita ja palveluita ympäri Suomen. Minifarmilla rakennat unelmistasi totta mökille, kotiin, pihalle ja puutarhaan, lumoudut inspiroitumaan sekä nautit maaseudun antimista, tunnelmasta ja eläimistä. 

Tarjolla tulee olemaan yhtä kattavammin ratkaisuja kaikenlaiseen rakentamiseen ja remontointiin liittyen, upea kattaus silmäniloa puutarhaan ja terasseille. Erilaisia koneita ja laitteita aina henkilöautoihin, siis koko perheen tarpeisiin. Sekä tietysti niin ihanat farmin eläimet. Mukaan mahtuu takuulla huikeita elämyksiä ihan kaikille! Ja Minifarmin tyyliin yllätyksiäkin on luvassa!

Ainutlaatuinen kauppapaikka.info [at] minifarmi.fi

Share:

facebook twitterbird

Koulupolku 1, 23500 Uusikaupunki

Uudenkaupungin jäähallin ympäristö

Minifarmin asiakaspalvelu
Puh. 040 706 4000
info@minifarmi.fi

Avoinna:
La 18.5. klo 10–17
Su 19.5. klo 10–16