Myllymuori

Plumpsis! Myllymuori etsii kaivoa -retket

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä

Mitä tapahtuu, kun Myllytontun kaivossa ei ole pisaraakaan vettä? Miten Myllytonttu voi keittää ruokaa, uida saavissa ja nauttia saunan löylyistä?

Löytyykö selitys sangen monimutkaisesta putkistosta maan alla vai piileekö vika jossain muualla? Tilataanko paikalle kaivurimies? Myllymuori lähtee ratkomaan pulmaa ja aloittaa uuden kaivonpaikan etsinnät lasten kanssa. Etsintöihin tarvitaan ainakin pajunoksa.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä yllätysohjelmaa sisältävä retki Uudenkaupungin keskusta-alueella vie tarinasta toiseen. Seikkailuun on sävelletty myös uusi, iloinen kaivonetsintä-biisi, jota säestetään ämpäriorkesterilla. Kävelyreitti kulkee Vaakahuoneelta Raatihuoneen, Ylisenkadun, Kenkäkauppa Alinan, kirjaston ja Rauhanpuiston kautta torille, jossa on lasten leikkipuisto.

Seikkailuretket toteutetaan yhdessä Kenkäkauppa Alinan ja Uudenkaupungin matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunniteltu koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

 

Tulossa ke 28.7. ja pe 30.7. klo 10–11

Myllymuori lähtee piknikille

Koko perheen ohjelmallinen kesäpiknik Myllymäellä. Ohjelmamaksu 5 € /hlö. Omat piknik-eväät mukaan.

Nukketeatteri Piironginlaatikko

Piironginlaatikko on Kerttu Aaltosen luotsaama kiertävä ammattinukketeatteri, joka on tilattavissa lastentapahtumiin, synttäreille, päiväkoteihin, ala-asteille, kerhoihin ja kirjastoihin sekä tori- ja muihin tapahtumiin. Teatterin ohjelmistosta löytyy sekä soolo- että isommalla kokoonpanolla tehtyjä näytelmiä.

Lisätietoa ja kiertueen ohjelmiston löydät osoitteesta www.piironginlaatikko.com.
 

Jaa:

facebook twitterbird
Vaakahuoneen piha, Rauhankatu 10, Uusikaupunki. (matkailutoimiston sisäpiha)

Myllymuorin seikkailuretket
tiistaisin ja torstaisin
6.-29.7.2021 klo 11.00-12.00
HUOM! Ti 20.7. retki peruutettu.

Kokoontuminen Vaakahuoneen pihalla, Rauhankatu 10 (sisäpiha).

Liput 10 €/henkilö, perhelippu 35 € (sis. 4 henkilöä samasta taloudesta).

Osta liput verkosta:
www.doerz.com/visituusikaupunki

Tiedustelut myös:
Uudenkaupungin matkailutoimisto
Puh. 050 420 5333
matkailu@uusikaupunki.fi