Karjurock

Karjurock 16.–18.7./PERUUNTUU KORONATILANTEEN VUOKSI

Vuoden 2020 Karjurock peruuntuu koronatilanteen vuoksi. Tulossa on joitakin live-konsertteja. Lisätietoja tapahtuman omilta sivuilta: www.karjurock.fi

Heinäkuussa Lokalahti raikaa taas!

Phil Campbell tuo Motörheadin maailman kovimmille maalaisfestareille!

Karjurockin kesän kovin veto kuullaan lauantaina, kun lavalle nousee Motörhead-suuruus Phil Cambell The Bastard Sons -bändinsä kera. Mutta ei festareiden muukaan kattaus kalpene tämän rinnalla: Nazareth, Poets of the Fall, Andy McCoy Band, Klamydia, Petri Nygård, Atomirotta, Teflon Brothers ja Anssi Kela.

Torstain perinteisessä perhepäivässä lapsia ja hiukan isompiakin villitsee Hevisaurus. Mukana myös tivoli ja kotieläinpiha.

Nopperlan idyllisessä ympäristössä järjestettävä Karjurock on Suomen omintakeisimpia rock-festivaaleja. Se on koettava. Uudestaan ja uudestaan.

Nopperlantie 1, 23450 Uusikaupunki