Minifarmi2020
Minifarmi

Minifarmi ja kukkamessut tapahtuma siirtyy eteenpäin

Vallitsevasta tilanteesta ja tulevien viikkojen epävarmuudesta johtuen heinä-elokuun vaihteeksi suunniteltu Uudenkaupungin Minifarmi siirtyy.
Monien vaiheiden jälkeen päätimme, että tässä tilanteessa tapahtuma on viisainta siirtää.
Selvitys tapahtuman siirtämiseksi on jo käynnissä ja tiedotamme tapahtuman uudesta ajankohdasta mahdollisimman pian.
Kiitos ymmärryksestä. Toivottavasti pääsemme tapaamaan mahdollisimman pian!

Roosa Saari & Jarno Ihala

Jotain, mitä odottaa! – Koko perheen odotettu elämys- ja superviikonloppu!

Uudenkaupungin kesään vilskettä ja vilinää tuo heinä- elokuun taitteessa vietettävä todellinen suurtapahtuma Minifarmi & Kukkamessut. Nyt jo kahdeksatta kertaa järjestettävä yli 10 000 kävijän tapahtumakokonaisuudeksi vakiintunut Minifarmi tarjoaa kävijöilleen mielenkiintoisen kattauksen asiaa sekä vauhdikkaan ja ohjelmarikkaan elämysviikonlopun koko perheelle.

ON JÄLLEEN AIKA INSPIROITUA JA INNOSTUA!

Valtakunnallisesti kesän merkittäväksi kauppa- ja kohtaamispaikaksi muodostunut Minifarmi & Kukkamessut virittää messuvieraat viihtymään kehutussa, ainutlaatuisessa ja lämminhenkisessä tapahtumakokonaisuudessa. Mahtava kattaus alan huipputuotteita ja palveluita ympäri Suomen. Minifarmilla rakennat unelmastasi totta mökille, kotiin, pihalle ja puutarhaan, lumoudut inspiroitumaan sekä nautit maaseudun antimista, tunnelmasta ja eläimistä.

TAPAHTUMAN PARHAAT PALAT

Ainutlaatuinen kauppapaikka

Rakentamisen alueelta löytyvät ratkaisut niin mökille, kuin kotiinkin.

Ajoneuvoja ja koneita löytyy niin ammattilaisille, kuin kuluttajillekin.

Puutarhan loistoa ja lähiruoan maukkautta kauden kuumista tuotteista

Ohjelma ja esiintyjät vailla vertaa! Valloittaa perheen pienimmät ja suurimmat!

Tuoreinta ja rapeinta tietoa tapahtuman uusimmista uutisista ja ohjelmasta somesta!
Seuraa meitä ja pysy mukana kärryissä!

info [at] minifarmi.fi

Koulupolku 1, 23500 Uusikaupunki

Minifarmin asiakaspalvelu
info@minifarmi.fi

Avoinna:
La klo 10–17
Su klo 10–16

Liput:
Aikuiset 14 €
Lapset 3-15 v. 7 €
Perhelippu 33 € (2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset)

Yli 10 hengen ryhmät (ennakkovarauksella) 10 €/aikuinen, 7 €/lapsi 3-15 v.

www.minifarmi.fi