Myllymuori ja Myllytonttu

Myllytonttu lähtee avaruuteen

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä

Myllymuori on kuullut, että viime aikoina avaruusmatkailusta on tullut maailmalla hitti. Mutta miten avaruuteen matkustetaan? Myllytontun mielestä maailmankaikkeuden ihmeitä pääsee kokemaan, jos läpäisee vain astronauttien testit ja osaa rakentaa kunnollisen avaruusaluksen. Testit eivät tosin ole ihan helppoja, mutta niistä selviydytään yhdessä pähkäillen. Astronautin tulee myös  soveltua kuulennolle, ja siihen tarvitaan monipuolinen mittauslaite, Vaakahuoneen vaaka. Raketin voi valmistaa porukalla. Rakettiin kannattaa askarrella monta nappulaa, vipstaakia sekä luukkuja tähtien katselemiseen.

Hauska uusi seikkailuretki työpajoineen vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla. Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin idyllisten puutalojen katveessa nähtävyyksiä katsellen. Seikkailuun on sävelletty oma avaruusmusiikki.

Koko perheen avaruusretket toteutetaan yhdessä Uudenkaupungin Vanhat Talot ry:n ja matkailutoimiston kanssa. Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

 

Tulossa ke 27.7. ja pe 29.7. klo 10–11

Myllymuori lähtee piknikille

Koko perheen ohjelmallinen kesäpiknik Myllymäellä. Vapaa pääsy.
Menossa mukana Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiö.
Omat piknik-eväät mukaan.

 

 

Kerttu Aaltosen luotsaama Nukketeatteri Piironginlaatikko on ammattinukketeatteri, jota voi tilata lastentapahtumiin, synttäreille, päiväkoteihin, ala-asteille, kerhoihin ja kirjastoihin sekä tori- ja muihin tapahtumiin. Kiertävä teatteri tarjoaa myös satumaisia lauluhetkiä sekä työpajoja eri tekniikoin.

Lisätietoa ja kiertueen ohjelmiston löydät osoitteesta www.piironginlaatikko.com

Jaa:

facebook twitterbird

Rauhankatu 10, Uusikaupunki

Vaakahuoneen piha, Rauhankatu 10, Uusikaupunki. (matkailutoimiston sisäpiha)

Myllymuorin seikkailuretket
Tiistaisin ja torstaisin 5. - 28.7.2022
klo 11.00-12.00


Kokoontuminen Vaakahuoneen pihalla, Rauhankatu 10 (matkailutoimiston sisäpiha).

Liput
10 €/henkilö
perhelippu 35 € (sis. 4 henkilöä samasta taloudesta).

Osta liput verkosta:
www.doerz.com/visituusikaupunki

Tiedustelut myös:
Uudenkaupungin matkailutoimisto
Puh. 050 420 5333
matkailu@uusikaupunki.fi