Opaskesäkuva

Opasvälitys ja ohjelmapalveluita

Opasvälitys ja kiertoajelut

Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10, sijaitsee torin laidalla, kaksikerroksisessa punaisessa kivitalossa vuodelta 1857. Rakennus on kaupungin entinen raatihuone. Matkailutoimistosta voit tilata Uudenkaupungin matkailuoppaat ry:n auktorisoidun oppaan kiertoajelulle, kävelykierrokselle tai vaikka opastetulle pyöräilykierrokselle. Räätälöimme asiakkaan toivomusten mukaisen ohjelman muutamasta tunnista vaikka pariksi päiväksi.

Opastusmaksut

Arkisin 60 €/1. tunti, seuraavat 30 €/tunti. Sunnuntaisin 70 €/1. tunti, seuraavat 35 €/tunti. Kielitaito- ja rooliopastuslisä 10 €/tunti/kieli. Järjestelypalkkio 25 €/ryhmä (sis. opastuksen ja mahdollisen muun ohjelman varauksen, tilausvahvistuksen ja laskutuksen jälkikäteen).

Ohjelmapaketit

Kaupungin matkailutoimisto järjestää ryhmille tilauksesta räätälöityjä ohjelmia, joihin kuuluvat tarvittaessa opastukset, ruokailut, kahvit, nähtävyyskohteet, ostosmahdollisuudet ym. mielenkiintoiset käyntikohteet. Tilattavia paketteja ovat mm. ”Pikkukaupungin erikoisuudet” ja ”Unelmien Pilvilinna”. Ohjelmapakettiehdotuksiin voi tutustua netissä: Retkipaketteja ryhmille.

Paketteja voit tilata sellaisenaan tai ne voivat olla virikkeinä räätälöityjen kokonaisuuksien suunnittelussa. Ota yhteyttä kaupungin matkailutoimistoon, niin teemme sinulle ja ryhmällesi toiveittenne mukaisen ohjelman. Tulkkan käymä — tääl teit oroteta!

Opastettu bussikierros

Uudenkaupungin matkailuoppaat järjestävät opastetun bussikierroksen kaupungin keskustassa ti 30.7. klo 13-14. Hinta 10 €/henk. Lähtö linja-autoasemalta. Ilmoittautumiset 22.7. mennessä Passariin, puh. 050 420 5260 tai yhteispalvelu@uusikaupunki.fi.

Kotiseutu- ja kulttuuriretket

Uudenkaupungin matkailuoppaat järjestävät opastetun kotiseutukierroksen Lokalahdelle ke 8.5. klo 18–21. Ti 14.5. klo 18 – 21 järjestetään kotiseuturetki Kalantiin sekä ma 27.5. klo 18-21.30 Pyhämaahan. Kulttuuriretki Taivassaloon järjestetään ke 12.6. klo 18-21. Osallistumismaksu retkille on 20 €/henkilö ja se sisältää bussimatkan, opastuksen ja retkikahvit. Ilmoittautumiset Lokalahden retkelle 2.5. mennessä, Kalannin retkelle 7.5. mennessä, Pyhämaan retkelle 20.5. mennessä ja Taivassalon retkelle 5.6. mennessä Passariin, puh. 050 420 5260, yhteispalvelu@uusikaupunki.fi.

Opastettuja puistopyöräilyjä

Uudenkaupungin matkailuoppaat järjestävät tilauksesta opastettuja puistokierroksia pyöräillen Uudenkaupungin keskusta-alueella, tiedustelut matkailutoimisto, puh. 050 420 5329.

Opastettuja kävelykierroksia

Uudenkaupungin matkailuoppaiden opastettuja kävelykierroksia järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin 3.7., 10.7., 17.7. ja 24.7. klo 14-15.30. Crusell-viikolla kävelykierroksia on la 27.7., ke 31.7., pe 2.8. sekä la 3.8. klo 11-13.  Osallistumismaksu on 5 €/henkilö. Kävelykierrokset alkavat Pakkahuoneen vierasvenesatamasta.

Sanni Winterin rooliopastuskierros

Koe elämyskierros vuosina 1859—1936 kaupungissa vaikuttaneen porvarisrouvan Sanni Winterin seurassa. Sanni Winterin roolissa matkailuopas Riitta Kilkku. Rooliopastuskierroksia järjestetään tilauksesta. Arkisin 70 €/1. tunti, seuraavat 35 €/tunti. Järjestelypalkkio 25 €/ryhmä.  La 3.8. klo 11-13 oppaiden kävelykierros toteutetaan Sanni Winterin rooliopastuskierroksena. Tiedustelut matkailutoimistosta, puh. 050 420 5329.

Kulttuuripolku-esite

Matkailutoimistosta saa Kulttuuripolku-esitteen, jonka avulla kaupungin historiaan ja nähtävyyksiin voi tutustua omatoimisesti. Kulttuuripolku on noin neljän kilometrin pituinen historiallinen kävelyreitti, jonka varrella sijaitsevat useimmat keskustan matkailukohteista.

Sightseeing-risteilyt Uudenkaupungin saaristossa M/S Kertulla

Kahden tunnin ohjelmallisia sightseeing-risteilyjä Uudenkaupungin saaristossa M/S Kertulla 4.7.-2.8. torstaisin ja perjantaisin klo 18.30-20.30. Lähtö Uudenkaupungin vierassatamasta, Saaristolaivojen laiturista. Ks. lisää Meri ja muu luonto -sivuilta tai www.mskerttu.fi.
 

Opastukset Isonkarin majakkasaarella

Luontokierros kansallispuistossa ja ylös majakkaan! Opastettu saarikierros 24.6.–10.8. joka päivä klo 16. Kesto n. 2 tuntia. Hinta 10 €/aikuiset ja 5 €/lapset 4-12 v. Liput ja lähtö Isonkarin kesäkahvilasta. Alku- ja loppukesästä Isonkarin opastukset ja sisäänpääsy majakkaan saaressa sopien (jos opas on paikalla) tai ryhmille erikseen tilattuna.  Opastettu saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan sisältyvät kaikkiin M/S Kertun Isonkarin risteilyihin. Ks. risteilyt Isoonkariin ja veneilijöiden palvelut Meri ja muu luonto -sivuilta tai www.isokari.fi.


Jumissa.com

Maastoautosafareita, saunatilat ja kokouspalvelut. Elämyksiä räätälöidysti yrityksille ja yksityisille. Tiedustelut ja varaukset puh. 0500 744 668, info@jumissa.com, www.jumissa.com

Nukketeatteri Piironginlaatikko
Nukketeatteri Piironginlaatikko järjestää esityksiä, lastentapahtumia, satuseikkailuja, satuhetkiä, laulu- ja leikkituokioita, työpajoja sekä näyttelyitä. Piironginlaatikosta on tilattavissa ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin, päiväkotiin, kouluun ja synttäreille. Tiedustele myös ns. ”eläviä patsaita” markkinoille, avajaisiin ja yksityistilaisuuksiin.  Vaakahuone, Rauhankatu 10 (matkailutoimiston sisäpiha) on avoinna sopimuksen mukaan. Sen aukioloajoista ilmoitellaan erikseen paikallisesti sekä www.piironginlaatikko.com -sivuilla, käytössä myös FB ja Instagram.  Tiedustelut ja varaukset puh. 044 282 8151 / Kerttu Aaltonen. kerttu.aaltonen@piironginlaatikko.com www.piironginlaatikko.com

 

 

Jaa:

facebook twitterbird

Rauhankatu 10, Uusikaupunki