Ilmakuva Kaupunginlahdelta

Opasvälitys ja ohjelmapalveluita

Opasvälitys ja kiertoajelut

Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10, sijaitsee torin laidalla, kaksikerroksisessa punaisessa kivitalossa vuodelta 1857. Rakennus on kaupungin entinen raatihuone. Matkailutoimistosta voit tilata Uudenkaupungin matkailuoppaat ry:n auktorisoidun oppaan kiertoajelulle, kävelykierrokselle tai vaikka opastetulle pyöräilykierrokselle. Räätälöimme asiakkaan toivomusten mukaisen ohjelman muutamasta tunnista vaikka pariksi päiväksi.

Opastusmaksut

Arkisin 60 €/1. tunti, seuraavat 30 €/tunti. Sunnuntaisin 70 €/1. tunti, seuraavat 35 €/tunti. Kielitaito- ja rooliopastuslisä 10 €/tunti/kieli. Järjestelypalkkio 25 €/ryhmä (sis. opastuksen ja mahdollisen muun ohjelman varauksen, tilausvahvistuksen ja laskutuksen jälkikäteen).
 

Opastetut kävelykierrokset

Uudenkaupungin matkailuoppaiden opastetuista kävelykierroksista löydät lisätietoja täältä.

Ohjelmapaketit

Kaupungin matkailutoimisto järjestää ryhmille tilauksesta räätälöityjä ohjelmia, joihin kuuluvat tarvittaessa opastukset, ruokailut, kahvit, nähtävyyskohteet, ostosmahdollisuudet ym. mielenkiintoiset käyntikohteet. Tilattavia paketteja ovat mm. ”Pikkukaupungin erikoisuudet” ja ”Unelmien Pilvilinna”. Ohjelmapakettiehdotuksiin voi tutustua netissä: Retkipaketteja ryhmille.

Paketteja voit tilata sellaisenaan tai ne voivat olla virikkeinä räätälöityjen kokonaisuuksien suunnittelussa. Ota yhteyttä kaupungin matkailutoimistoon, niin teemme sinulle ja ryhmällesi toiveittenne mukaisen ohjelman. Tulkkan käymä — tääl teit oroteta!


 

 

 

 

Share:

facebook twitterbird

Rauhankatu 10, Uusikaupunki

Opastuksia ja ohjelmia voi tilata matkailutoimistosta puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi