Pyhämaan matonpesupaikka

Pyhämaa

On monta hyvää syytä tulla Pyhämaahan: luonto ja meri, ihmiset, lukuisat tapahtumat, vanha Uhrikirkko, frisbee golf -rata, Pamprinniemen luontopolku... Merikotkakin on jokapäiväinen näky Pyhämaan yllä.

Pyhämaalle tunnusomaista on vanha kulttuuri ja historia sekä meren ja kalastuksen merkitys. Täällä eletään meren ympäröimänä sopusoinnussa luonnon kanssa. Kalastus ja kalanjalostus ovat arvossaan, ja pyhämaalaiset kalatuotteet ovatkin olleet maankuuluja jo pitkään.

Yli 120 vuotta sitten rakennetussa kyläkoulussamme lapset voivat opiskella yhteisöllisessä, luonnonläheisessä ja virikkeellisestä ympäristössä. Koulu on Pyhämaan sydän ja pyhämaalaiset tukevat kouluaan ja sen kehitystä parhaansa mukaan. Oppilasmäärä onkin jo kääntynyt nousuun–lapsiperheet haluavat lapselleen turvallisen ja rauhallisen oppimisympäristön.

Moni pyhämaalainen, mökkiläinen ja lomailija voi vahvistaa havainnon, että riittävän pitkä viipyminen Pyhämaassa vähentää tehokkaasti stressiä ja kiireentuntua ja tuo rauhan ja hymynvireen ihmisen kasvoille. Kannattaa kokeilla! 

Tule sinäkin Pyhämaahan lomailemaan tai vaikkapa asumaan. Kaunis ja luonnonläheinen Pyhämaa on nykypäivän kiireisessä ja stressaavassa maailmassa yhteisöllinen ja turvallinen suojasatama.

Tervetuloa Pyhämaahan - otamme lämmöllä vastaan niin uudet asukkaat kuin matkailijatkin!

Kuvat: Kaisa Salminen (yläkuva) ja Erkki Railio (alakuva).

Jaa:

facebook twitterbird

Pyhämaa

Pyhämaan matkailuyhdistys RY

Puh. 040 688 2605 ja 045 651 9941

www.pyhamaa.fi