Talvinen Pyhämaa

Pyhämaa

On monta hyvää syytä tulla Pyhämaahan-  tutustu ja ihastu! 

Merellisellä Pyhämaalla on monenlaista tarjottavaa: vaihtelevan luonnon (Liesluodon ja Pamprinniemen luontopolut) lisäksi lukuisat tapahtumat ja aktiviteetit (mm. frisbeegolf-rata kuntolaitteineen, lentopallokentät, kajakkivuokraus) yhdistävät kantapyhämaalaiset, kesäpyhämaalaiset ja satunnaiset vierailijat. Kesäisin riittääkin yhdessä puuhaamista. Kuuluisin nähtävyytemme on tietenkin vanha Uhrikirkko, joka kätkee sisälleen sekä hengellisen että esteettisen elämyksen.Telakanrannan museoaittarivistö kertoo kalastuksen ja merenkulun merkityksestä.

Pyhämaa on helppo hurauttaa polkupyörälläkin päästä päähän: saarelta toiselle pääsee nykyään kuivin jaloin. Välillä voi pulahtaa joko meriveteen tai makeaan veteen - uimarantoja grillauspaikkoineen löytyy peräti kolme kappaletta – tai sitten voi vain istua ihailemaan maisemia. Kamera kannattaakin pitää käsillä, sillä kuvattavaa löytyy runsaasti!

Yli 130-vuotias koulu on aarteemme ja paikalliset yhdistykset tukevat teemapäivin lasten kasvua yhteisöllisyyteen lähellä luontoa. Lapsiperheet valitsevat tämänkin takia Pyhämaan.

Mikset hyppäisi oravanpyörästä muiden tavoin ja vaihtaisi rentoon ja luonnonläheiseen asumiseen? Meillä annetaan naapuriapua ja yhteishenkeä pidetään yllä talkoin ja tempauksin.

Tervetuloa Pyhämaahan – otamme lämmöllä vastaan niin uudet asukkaat kuin matkailijatkin!

Talkoovoimin kesällä 2022 Telakanrantaan rakennetut upeat kulttuuriportaat.
Kuva: Erkki Railio. 

Share:

facebook twitterbird

Pyhämaa

Pyhämaan matkailuyhdistys RY

Puh. 040 688 2605 ja 045 651 9941

www.pyhamaa.fi