Juliste kesäteatteri

AINA JOKU EKSYY

Suomalaisen näytelmäkirjallisuuden helmi
Hauska ja koskettava perhehistoriikki

Reko Lundánin mestarillisessa ja ainutlaatuisessa tragikomediassa rakastetaan,vihataan,kaivataan ja suunnistetaan 50-luvulta vuosituhannen vaihteeseen. Suvussa suunnistetaan lapsesta asti. Suunnistus on vertauskohta elämälle. Aina joku eksyy siellä metsässä ja niin tapahtuu elämässäkin.

"Aina joku eksyy" tarjoaa ihon alle porautuvaa draamaa ja naurua kirvoittavia koomisia tilanteita.Tarinassa perhe elää monen vuosikymmenen ja sukupolven yli kiihtyneissä yhteiskunnan muutoksissa. Muistot kulkevat läpi tarinan. Vuosien päästä on tilinteon paikka. Mutta mitä tapahtuu sitten, kun ei enää muista?

Reko Lundanin "Aina joku eksyy" on läpileikkaus viime vuosikymmenien Suomesta. Pähkähullu ja traaginen suunnistusdraama - avautuu myös hilpeän ja kauhean tunnistettavaksi suomalaisuuden kuvaukseksi ajalta ennen euroja, emuja ja nokioita. Urheiluhullussa tarinassa hiihdetään vielä hikilaudoilla, käydään lavatansseissa ja kuunnellaan Irwin Goodmania - näytelmä naurattaa crazy-komiikallaan, mutta äkkiä katsoja ei tiedäkään tippuuko hänen silmistään naurun vai surun kyyneleitä."
Kirsikka Moring HS

Ohjaus: Raija ja Pentti Nokkala

Esitykset klo 19:
ke 3.7.
ti 9.7.
ke 10.7.
ti 16.7.
ke 17.7.
ti 23.7.
ke 24.7.
ti 6.8.
ke 7.8.
ti 13.8.
ke 14.8.

matkailu [at] uusikaupunki.fi

Suukarintie 2, Uusikaupunki

Lentävän Lokin Kesäteatteri
Suukarintie 2 Uusikaupunki
(katettu ja ilmastoitu tila meren rannassa )

Liput/varaukset:
Ugin matkailutoimisto
puh:050 4205425 tai 0504205333
tai www.lippu.fi
Ryhmille voidaan järjestää tarvittaessa myös jokunen päivänäytös.
Suositusikäraja 12 v.