Sallisen kuisti

Uudenkaupungin Vanhat Talot 4.-5.9.2021

Vanhojen talojen viehätysvoima vie mennessään

Uudenkaupungin Vanhat Talot- puutalotapahtuma järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna jo neljättä kertaa. Kymmenet tunnelmallisen kauniit kodit ja vehreät pihat avaavat ovensa ja porttinsa vieraiden tutustuttavaksi ja ihasteltavaksi. Osa ensikertalaisina, osa konkareina. Eikä haittaa, vaikka vierailisit uudestaan samassa talossa, aina on joku nurkka korjattu tai pihaa muokattu.

Vierailukohteita voi tutkia oman aikataulunsa ja mieltymystensä mukaan ja suosittelemmekin varaamaan tähän molemmat päivät niin varmasti ehtii. Olitpa sitten kiinnostunut remontoimisesta, perinnekorjaamisesta, sisustamisesta, puutarhanhoidosta tai vanhoista taloista ylipäätään, tarjoaa talokierros takuuvarmasti inspiraatiota ja informaatiota.

Osassa kohteita löytyy myös pihakahviloita ja kirpputoreja ja aina kannattaa kurkistaa myös naapurin pihalle, sieltäkin voi löytyä jotain innostavaa!

Tapahtuman järjestää Uudenkaupungin Vanhat Talot ry.

Sydämellisesti tervetuloa!

info [at] uginvanhattalot.fi

Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtuma 4.-5.9.2021

Lauantaina klo 10–18
Sunnuntaina klo 10–18
Kohdekohtaiset muutokset kellonajoissa mahdollisia.

TAPAHTUMAINFO
www.uginvanhattalot.fi
UVT, Taina Nikula puh. 040 415 6340
info@uginvanhattalot.fi

LIPUT
Päivälippu 12 €.
Alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi.
Ryhmäliput väh. 15 henk.
ennakkovaraukset
info@uginvanhattalot.fi tai matkailu@uusikaupunki.fi

LIPUT ENNAKKOON 1.5. alkaen
www.doerz.com/visituusikaupunki

Ennakkolipun ostaneiden tulee noutaa tapahtumaranneke tapahtumapäivänä kauppatorin lipunmyynnistä tai Työväentalolta.

LIPUNMYYNTI TAPAHTUMA-AIKANA
Uudenkaupungin kauppatori, UVT:n oma lippupiste.
Tapahtumakeskus Uudenkaupungin Työväentalo, Ylinenkatu 12.
Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10.