Myllymuori, tonttu ja puu

Myllymuorin 10-vuotisjuhlaseikkailu

Myllytonttu ja pulmapähkinät 

Myllytontulla on pulmalaatikko täynnä kysymyksiä. Hän on käynyt silakkaostoksilla ja ihmetellyt, miten silakka on aikoinaan uinut uusikaupunkilaisten ruokapöytiin. Mitä muuta on syöty? Mihin on tarvittu suolaa, ja mistä sitä on saatu? Oliko kaupungissa leipomo? Minkälaisia herkkuja kaupunkilaisten pöydistä saattoi löytyä juhlapäivinä? Tapaamme myös Myllytontun eläinystäviä, jotka kertovat omista mieliruuistaan. Kurre Oravainen on tutkinut pähkinöiden koostumuksia ja tietää pähkinöistä kaiken. Saadaanko Myllytontun pulmalaatikon kysymykset selvitettyä kertaheitolla vai menevätkö eläinystävien ja seikkailijoiden hännät solmuun?

Myllytonttu on Kehämyllyn kätköissä miettinyt Uudenkaupungin entisiin aikoihin liittyviä asioita. Niin ja mitä kaikkea laivat ovat vieneet ja tuoneet?

Hauska uusi Myllymuorin 10-vuotisjuhlaseikkailu vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla. Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin keskustan nähtävyyksiä katsellen iloisen Myllytontun ja Myllymuorin matkassa.

Koko perheen seikkailuretket toteutetaan yhdessä matkailutoimiston ja Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiön kanssa.

Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

 

TULOSSA KE 24.7. ja PE 26.7. klo 10-11
Myllymuori lähtee piknikille

Koko perheen ohjelmallinen kesäpiknik Myllymäellä, jossa kahden tuulimyllyn kiehtovat satumaailmat avautuvat tarinoineen yleisölle.

Omat piknik-eväät mukaan.

Piknik ohjelman tarjoaa Uudenkaupungin Suomalaisen seuran säätiö.

 

Kerttu Aaltosen luotsaama Nukketeatteri Piironginlaatikko on ammattinukketeatteri, jota voi tilata lastentapahtumiin, synttäreille, päiväkoteihin, ala-asteille, kerhoihin ja kirjastoihin sekä tori- ja muihin tapahtumiin. Kiertävä teatteri tarjoaa myös satumaisia lauluhetkiä sekä työpajoja eri tekniikoin.

Lisätietoa ja kiertueen ohjelmiston löydät osoitteesta www.piironginlaatikko.com

Share:

facebook twitterbird

Rauhankatu 10, Uusikaupunki

Vaakahuoneen piha, Rauhankatu 10, Uusikaupunki. (matkailutoimiston sisäpiha)

Myllymuorin seikkailuretket
2.-30.7.2024 tiistaisin ja torstaisin klo 11.00-12.00

Kokoontuminen Vaakahuoneen pihalla, Rauhankatu 10 (matkailutoimiston sisäpiha).

Liput
10 €/henkilö
perhelippu 35 € (sis. 4 henkilöä samasta taloudesta).

Tiedustelut:
Uudenkaupungin matkailutoimisto
Puh. 050 420 5333
matkailu@uusikaupunki.fi

Retkiä järjestetään lapsiryhmille tilauksesta toukokuussa 2024.