Piha vanhat talot

Uudenkaupungin Vanhat Talot

Puutalojen viehätysvoima vie mennessään

Uusikaupunki on tunnettu kauniisti entisöidyistä puutaloistaan. Kymmenet sympaattiset ja sievät puutaloasunnot avaavat jälleen ovensa vieraiden ihasteltavaksi tuomaan alkusyksyyn kodin laittamisen intoa ja iloa.

Perinteinen Uudenkaupungin Vanhat Talot -puutalotapahtuma kutsuu kävijöitä pujahtamaan tunnelmallisiin ja kauniisti sisustettuihin koteihin talokierroksella. Tapahtuma järjestetään nyt jo kahdeksannen kerran syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Vierailukohteisiin voi tutustua rauhassa kuljeskellen omassa aikataulussaan. Katsottavaa riittää vaikka koko viikonlopuksi. Taloihin tutustuminen tuo uusia ideoita ja inspiraatiota sekä hyödyllistä tietoa vanhoihin taloihin, perinnekorjaamiseen sekä remontointiin liittyen.

Talokierroksen lisäksi puutalotapahtumassa on hyvä tilaisuus poiketa pihakahviloihin ja tehdä ostoksia kirpputoreilla. Samalla pääsee näkemään vehreitä ja viehättäviä piharatkaisuja sekä ihania istutuksia.

Viikonlopun aikana kävijä saa ilokseen huomata, että tapahtuman henki on yhtä positiivinen ja lämminhenkinen kuin kotien asukkaatkin. Ovensa yleisölle avanneet omistajat esittelevät innolla kotejaan. Kannattaa siis rohkeasti tehdä kysymyksiä ja varata tapahtumaan riittävästi aikaa. Talot sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, ja kaupungissa on useita mukavia kahviloita ja ravintoloita poikettavaksi.

Tervetuloa astelemaan aitoon puutaloidylliin!

Tietoa, ideoita ja kodikasta tunnelmaa

Huutokauppa Helander on mukana Uudenkaupungin Vanhat talot -tapahtumassa sunnuntaina 8.9. Päivän aikana intendenttimme arvioivat koruja, lasi-, design- ja taide-esineistöä, maalauksia, valaisimia ja keräilykohteita, joiden myyntiin jättämistä omistaja harkitsee. Suurikokoisia esineitä kuten huonekaluja ja veistoksia arvioimme myös kuvien perusteella. Arviointi on maksutonta eikä ajanvarausta tarvita. www.helander.comHuutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen tuntee korut.

 

 

info [at] uginvanhattalot.fi

Jaa:

facebook twitterbird

Uudenkaupungin Vanhat Talot -puutalotapahtuma 7.–8.9.2019

Lauantaina 10–18
Sunnuntaina 10–18
Kohdekohtaiset muutokset kellonajoissa mahdollisia.

Tapahtumainfo
www.uginvanhattalot.fi
UVT, Taina Nikula puh. 040 415 6340
info@uginvanhattalot.fi

Liput
2pv lippu 15 €, päivälippu 10 €. Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.
Ryhmäliput väh. 15 henk.
ennakkovaraukset: info@uginvanhattalot.fi tai matkailu@uusikaupunki.fi

Ennakkoliput
1.7. alkaen Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10.
Lipunmyynti tapahtuma-aikana
Uudenkaupungin kauppatori, UVT:n oma lippupiste.
Uudenkaupungin Työväentalo, Ylinenkatu 12 (tapahtumakeskus) sekä Ugin matkailutoimisto.